Aktieköp

3/10 köpte 3 stycken Saniona samt 50 st Bublar Group. Bublar köpte jag endast på ”skoj”. Tror att det skulle kunna bli en kommande raket. Tycker aktien är intressant och den verkar ha ett stöd runt 6,5 och 6,7. Jag köpte till kursen 7,18 vilket var lite för ivrigt enligt mig själv. Dessutom upptäckte jag att courtaget låg på 19 kronor vilket var en liten miss i beräkningen. Den blir till att behålla över tid och se om man förhoppningsvis kan få följa med den på ett litet lyft. Stor risk men skulle den dippa får jag hänga med ner och se vad som händer…

25/9 köpte 15 stycken Saniona till kursen 36 kronor. (totalt 70 st)

18/9 såg det ut som det var dags att gå in med återköp av några aktier i Sanion igen. Trodde det var botten och dags för en ny uppstuds. Köpte 5 st till kursen 34,55. Verkar dock inte som att detta var botten men inom kort tror jag den kommer börja bege sig uppåt igen.

13/9 Slog till med lite fler Nobia idag. Tycker att aktien ser bra ut rent tekniskt. Det vill säga min bedömning är att den ligger nära en botten och jag hoppas på en uppgång nu. Jag handlade 15 stycken. Tyvärr gick portföljen ner idag som helhet. Sanion har stigit riktigt bra en tid nu och en nedgång var väntad. Väntar in den ett tag till och sedan blir det återköp där.

11/9 Efter en fin uppgång på totalt 8% i Sanion valde jag att sälja 1/3 del av mitt innehav för att ta hem vinsten. 62 kronor blev det 🙂 Dessutom gjorde jag en Swing-trade i ÅAC Microtech. Såg ett så bra läge att jag inte kunde låta bli. Jag köpte 150 aktier för drygt 800 kr och sålde cirka 1 timme senare med 24 kronor i vinst (cirka 3%). Många bäckar små… Eftersom jag inte hunnit leta så mycket burkar kändes det bra att ta hem vinster på totalt 86 kronor idag. Man ska inte glömma courtaget som i detta fall landade totalt på 8 kronor. Alltså 78 kronor i vinst. Inga fantasisummor men fina pengar till pantburkskontot.

5/9 10 st Nobia (74 totalt)

16/8 det var ett tag sedan jag handlade men idag blev det 3 Nobia. (64 totalt)

6/8 smällde till med 7 st Nobia till. (61 st totalt)

27/7 och 3/8 handlade jag totalt 15 st mer aktier i Sanion (totalt 75 st)

23/7 3 st ytterligare Nobia (totalt 54 st)

17/7 3 st ytterligare Nobia (totalt 51)

10/7 Det blev 8 aktier till i Nobia idag. Har nu totalt 48 st.

9/7 Tycker att Nobia ser riktigt bra ut rent tekniskt och sugen på att köpa mer. Kommer troligen kasta in de sista kronorna i den under morgondagen. Borde kunna skrapa ihop till 8-9 aktier i alla fall. Hoppas på en uppgång över 77kr inom ett par veckor. (står idag i 69).

29/6 Nu har jag rensat upp i portföljen utifrån den strategi som jag talade om tidigare. På alla affärer som jag gjort i de papper som jag ägt nu har jag totalt tjänat: 902 kronor. Jag har arbetat med cirka 4 000 kr så avkastningen dessa två månader har landat på drygt 20% vilket jag är mycket nöjd med. Jag har köpt 10 st Nobia till så nu har jag 30 st. Dessutom blev jag tvungen att köpa en till med lite högre risk för att den tekniska analysen såg så bra ut. Det blev Sanion som jag tänker ”day-trayda” lite närmsta tiden. Nobia och Sanion är nu de enda aktier jag äger i Pantburksportföljen.

25/6 Jag har kikat runt lite på olika utdelningsaktier och landat på att dra till med en investering i Nobia. En direktavkastning på över 9% i år! Jag har läst på en del och bedömer detta som en stabil aktie att lägga i min numera långsiktiga förvaltning. 20 aktier blev det och för det fick jag slanta upp lite drygt 1 400 kr.

7/6 Sålde av hela innehavet i Scandinavian Enviro. Det blev 132 kronor i vinst. Totalt har jag tjänat 264 kronor på denna aktie. Anledningen att jag sålde av helt nu var att ta hem vinst. Lite okonsekvent kanske då jag nyligen fyllde på. Men ibland är jag irrationell och nu blev det så. Totalt har jag handlat med drygt 500 kr under några veckor så procentuellt var det fina hundringar in på kontot.

5/6 Det började röra sig igen i Scandinavian Enviro så jag passade på att fyll upp lite i den. Det blev 150 aktier till en kurs av 1,265 kr. Sålde tidigare hälften på 1,34. Det verkar onekligen som denna aktie har mer att ge. Det ryktas att en affär kan vara på g i Canada. I dessa små bolag kan rykten verkligen sätta fart på kursen. Samma sak om ryktena inte visar sig sanna, då blir det brant utför. Det gäller att vara med i denna typ av bolag. Uppsidan är stor men riskerna riktigt höga också. Jämför gärna med den extremt negativa utvecklingen i Gamling Corps.

4/6 Har köpt på mig Parans Solar Lighting. Mycket spännande företag läs mer på denna länk. Detta företag tror jag verkligen på och har en känsla av att deras teknik inom överskådlig framtid kommer rendera en riktigt fin kursutveckling också. 350 aktier blev det till slut och är nu i särklass mitt tyngsta innehav i portföljen (38%).

28/5 Tänker inte ge mig med Gamling Corps. Mycket dåliga nyheter från bolaget men frågan är om botten nu är nådd? 300 aktier till för 0,25 kr/ st. Hoppas på en uppstuds i slutet av veckan annars kanske det blir till att sälja av dem med några kronor i förlust. Dessutom köpte jag Patriot One som jag skrivit om i ett inlägg här tidigare. Fick tag på 60 st till ett pris av 1,54 Kanadensiska dollar. Denna kommer bli spännande att följa på lite sikt.

24/5 Sålde av hälften av innehavet i Scandinavian Enviro. Utvecklingen låg då på nästan +80%. Efter försäljningen sjönk värdet till cirka +50% så det var riktigt bra timing. Tyvärr är det bara ”småpengar” än så länge men det spelar absolut ingen roll. Man ska inte fokusera på antalet pengar utan på utvecklingen.

22/5 Köpte på ytterligare 200 Gamling Corps för 0,2615 st.

18/5 För delar av pengarna som jag fick på guld-försäljningen köpte jag 500 st Scandinavian Enviro System. Klart intressant bolag som jag bedömer som klart prisvärd. Tror det kan bli någon större order inom kort.

18/5 Ytterligare 200 Gamling Corps för reapriset 0,27! Denna aktie har inte gått bra. Fill or Kill, jag väljer Fill 🙂 Har nu 600 aktier. -18% på några dagar. Svettigt med dessa småbolag…

17/5 Ytterligare köp 100 st Gaming Corps då den fortsatt ner till 0,34 kr.

15/5 Aktieköp nummer två blev en aktie som jag tror kommer att leverera vad det lider. Kul att köpa när man får många aktier per krona 🙂 300 st Gaming Corps, kurs 0,35 kr

14/5 Första aktieköpet: 60 st Redwood Pharma, kurs 8,42 kr

 

 

%d bloggare gillar detta: