Jag håller på att tänka om

Denna helg har jag fått en hel del tid för reflektion. Jag har påverkats av mycket jag läst och det var dags att börja processa detta. Ibland tar jag mig för lite tid för att tänka helt enkelt men nu börjar bitarna falla på plats. 

Jag lever ett bra liv. Pantburksmiljonen har bara varit ett intressant projekt för att testa av några teser som jag har. Går det att med små medel kunna få ihop ett ordentligt sparande? Är det tillfredsställande att plocka skräp? samt interagera med intressanta människor kopplade till frågor om livsstil, konsumtion och hållbarhetsfrågor.

Vad ska jag göra med pengarna är den stora frågan och nu börjar jag närma mig en färdig idé. Jag funderar på att starta en stiftelse och börja spara ihop riktigt stora pengar. Syftet med pengarna skall vara att påverka i hållbarhetsfrågor och annat som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har inget behov av pengarna men det skulle vara en otrolig tillfredsställelse att se dem göra nytta.

Jag kommer sätta mig och påbörja arbetet med att sjösätta denna plan under resten av 2018. 2019 ska jag (och kanske några med mig) göra skillnad på riktigt.

Är du intresserad av att bidra på något sätt? Kontakta mig då så ska vi se vad just du kan göra för att få detta att flyga. Enklast når du mig på instagram.

Trevlig söndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: