Pantburksmiljonen testar: går det att tjäna pengar på ”paneler”?

Nu har jag testat att var med i lite paneler de senaste dagarna. Laddade ner OpinionAPP och anslöt tre stycken olika paneler till denna. Det blev SF, Blocket och Triaba som jag blivit rekommenderad. 

Det var lite jobb att skapa profiler på dessa konton. Fick säkert lägga någon timme på det. Därefter var det bara att köra igång. Jag drar en panel när jag har lite tid över och har ännu inte upplevt det särskilt jobbigt. Man besvarar frågor om allt från vad man drack till lunch till vilka nyheter man läser etc etc.

På tre dagars användare har jag skrapat ihop 59 kronor. Det går endast att ”plocka ut” pengarna när man kommit upp i 50 kr/ panel så jag har inte fått ut dem än.

Är det värt insatsen? Ja enligt mitt resonemang vill jag ju med detta projekt visa att det går att spara ihop pengar även om det är mycket små summor. Jag kommer fortsätta använda paneler som ett komplement till alla andra små inkomster. Helt övertygad att också dessa kommer att bidra till att skapa en ansenlig summa inom bara ett par år.

Inga pengar är för små. De viktigaste för mitt sätt att få dessa att växa är två framgångsfaktorer. 1. Ha dem på ett eget konto som du inte får använda. 2. handla värdepapper eller fonder så att de börjar växa av sig själv också.

Detta inlägg är inte sponsrat.

 

2 kommentarer på “Pantburksmiljonen testar: går det att tjäna pengar på ”paneler”?

 1. Hej! Jag är nyfiken på hur du tänker att ditt liv skall se ut om 5-7 år. Du skriver att du kommer ha mer kontroll. Hur mycket pengar förväntar du dig ha sparat ihop? Å hur mycket tänker du jobba, 25, 50%?
  Hälsningar en nyfiken som är inne på samma spår!

  Gilla

  • Hejsan T
   Jag driver detta som ett projekt för att ”testa” hur mycket pengar det går att spara ihop med dessa små-inkomster. Jag är helt medveten om att detta sparande inte kommer kunna spränga gränser som gör att jag kan sluta jobba inom 5-7 år. Jag sparar också parallellt med detta en stor del av lönen som jag mycket aktivt investerar och arbetar med för att bygga ekonomiskt oberoende. Dock finns så många som skriver om denna typ av ”resor” på diverse bloggar att jag valt att fokusera på att det går att få ihop en bra slant även genom alla dessa småprojekt som jag beskriver.

   Min dröm är att om 7 år kunna gå ner markant i arbetstid. Exakt vad jag behöver spara ihop för att nå dit har jag inga exakta siffror på. Däremot jobbar jag så hårt jag kan för att spara allt som bara går för att få till mitt långsiktiga mål.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: