Ännu en månad till handlingarna

Då lägger vi Augusti bakom oss och konstaterar att sparandet tog lite fart igen denna månad. Nästan 1500 kr blev det i sparande och värdeutveckling på aktierna totalt. Inget av det jag gör känns ansträngande eller kravfyllt. Det börjar bli riktigt kul att se var man kan spara pengar och sätta över dessa små besparingar till portföljen. 

Roligast denna månad var att bli uppmärksammad hos Plånbokssmart under ett ekonomi-tema som hon körde på Instagram och sin blogg. Mina egna följare ökade markant och efter bara några månader har jag nästan en skara på 1000 personer som följer mina pantburksbravader och andra spar- och miljöreflektioner. Utbytet med alla er följare ger mycket energi och hela skräpplockartrenden känns så himla kul och inspirerande.

Nu har mitt ”vanliga” jobb dragit igång på allvar. Jag leder ett litet företag som håller på att expandera. Just nu är jag inne i en period där jag inte hinner eller har riktigt full kraft att driva blogg och sociala medier på det sätt som jag kanske helst skulle vilja. I samma anda som att försöka hålla nere antalet prylar och kontextbyten väljer jag därför att dra ner på takten lite. Tänker att det är viktigt att leva som man lär och framförallt inte multiplicera sin arbetsbörda mer än vad som är hållbart.

Nu går Sverige till val inom några dagar. Min enda uppmaning till dig som läsare är: GÅ OCH RÖSTA!!! Det är vår demokratiska skyldighet.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: