Tipp-tapp del 2 och ett nytt projekt som tar form

Nu har äntligen utbetalningen på 135 kronor kommit från det jobb jag genomförde genom appen tipp-tapp. Det tog tid och var lite struligt men efter lite mailande löste sig allt. Trots strulet kommer jag köra vidare på detta. Tycker det var roligt att pröva och ska se om det kan bli en liten extrainkomst framöver.

Just nu går jag i funderingar hur jag ska kunna få igång en liten extra verksamhet i mitt liv. Jag tycker det är roligt att sälja prylar och gillar också tanken på att saker som bara står kommer till användning istället för att andra behöver köpa nytt. Skissar på en enklare affärside där jag mot provision, hjälper folk att sälja och bli av med gamla prylar. Jag kan hämta upp, fixa till, stå för annonsering och visning samt försäljning.

Jag har ingen aning om detta skulle kunna funka men jag är beredd att göra ett försök. Jag har stor erfarenhet av att starta företag men detta skall bara vara en liten ”på sidan” verksamhet. Låt se om det går att genomföra.

Har du något du vill sälja men inte orkar ta tag i? Kontakta mig på pantburksmiljonen@gmail.com så löser vi det.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: