Inspiration

Först tänkte jag skriva ett ”gnällinlägg” om det ytliga i att fokusera på saker och materiell framgång. Men, sedan kom jag på att jag ska försöka sluta vara negativ och lyfta saker som jag ser som positiva istället. 

Idag är det många som jag följer (framförallt på Instagram och bloggar) som gör att jag själv kommit snabbare fram i min tankeprocess kring att downshifta och växla ner.Jag är så oerhört inspirerad att leva ett mer hållbart liv och göra mig fri från habegär och annat ytligt trams. Leva mer i harmoni med naturen och uppleva mer ”härvaro”.

Att ta makten över sitt liv måste vara en av min tids viktigaste fokusområden. Jag längtar efter att kunna göra allt med glädje. Jag behöver verkligen träna på att stanna upp och njuta. Glädjas åt stunden och inte bara tänka på det som kommer härnäst. Det är så otroligt lätt att fastna i ekorrhjulet. Som tur är har jag en familj som är bättre än jag själv på just detta. De inspirerar mig såklart men jag har tagit deras positiva livssyn för givet. Först nu har jag insett att jag också måste tänka om för att uppnå denna harmoni.

Stort tack till alla otroligt inspirerande instagramkonton som gör att jag känner mig stärkt i dessa tankar. Jag skapar lite länkar på min sida med konton som jag tycker ni ska följa om ni vill bli inspirerade. Har ni förslag på bra personer att följa så tveka inte att höra av er till mig. Bra medmänniskor kan man inte få för mycket av.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: