163 kronor i en liten ask

Måste bara skriva av mig söndagens fynd i en behållare för metallåtervinning. Jag brukar alltid ta med burkar som saknar pant och slänga dessa i återvinningsstationen. Inte helt sällan kan man lirka upp någon liten felslängd burk också när man ändå är där. Idag blev det dock jackpot 🙂

Någon hade fullkomligt matat in burkar i containern som om den vore en pantmaskin. Först såg jag några cola burkar som jag snabbt tog om hand. När jag tittade till lite längre upptäckte jag dock en samlares nirvana. Det var bara till att kavla upp ärmarna och snabbt få tag på en liten pinne. Därefter fyllde jag en hel kartong som jag fann i den överfulla pappersåtervinningen. Väl hemma räknade jag över samlingen och konstaterade att jag lyckats bärga 163 kr till sparandet. Brukar inte rota varken i papperskorgar eller containrar men här var jag tvungen att göra ett undantag.

Jag har inte pantat på länge i butiken. Misstänker att jag har burkar för nästan 500 kr i förrådet nu… Kommer behöva avsätta en timme för detta uppdrag men det ska bli nice att kvittera ut löningen. Vilken helg!!!

 

2 kommentarer på “163 kronor i en liten ask

  1. Haha det finns skräpplockare på Jula för 49 kr, låter som att du skulle ha nytta av en sån i framtiden 😛 /@plasticinmytown

    Gilla

    • Funderar på att köpa in ett gäng och lotta ut i lite random tävlingar. Tänker att man skulle kunna ha nytta av en sådan i många sammanhang när det kommer till skräpplock.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: