Nattlig operation

Testade ett nytt koncept idag. Startade morgonen med en lång löpning. Hittade en hel del burk men denna gång samlade jag bara ihop dem i små högar i skogen. Det gjorde att jag kunde hålla ett högre tempo och faktiskt få till riktigt bra flyt i löpningen. I vanliga fall blir det just nu lite väl mycket stopp och av med ryggsäck etc.

Sent på kvällen var det således dags för runda nummer två. Denna gång dammade jag av den gamla cykeln och gav mig ut på en snabb cykeltur i syfte att hämta upp alla små gömmor. Dessutom körde jag i stort sett samma sträcka som jag sprungit och fann att det under dagen ramlat in ytterligare lite burk och lite skräp som fick tas om hand.

Till sist tänkte jag bara reflektera över alla som jag numera diskuterar hållbarhetsfrågor och pant med på framförallt Instagram. Otroligt kul men jag känner också att vi mest sitter och creddar varandra. Hur når vi ut till en större publik? Hur kan vi inspirera människor som inte funderar på dessa frågor idag? Denna utmaning behöver vi gemensamt jobba med under sommaren. Eller hur?

By the way tror jag att jag nästan fick ihop 50 friska kronor idag. Ska räkna i morgon men detta blir ett fint tillskott till kontot på måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: