Testdagar i Umeå

Är just nu uppe i Umeå och kikar lite på hur det ser ut i naturen och i staden. Idag har jag inte sprungit utan bara tagit en längre promenad. Oj vad jag blev imponerad. 20 minuters promenad i Stockholm brukar innebära mer skräp än man kan bära. Här fick man aktivt leta för att hitta något. Endast en pantburk blev det på rundan. Hade lätt hittat 10 i Stockholm på motsvarande tid.

I morgon kommer jag att göra en längre löpning för att förhoppningsvis bekräfta tesen. Inte bra för ekonomin men det är helt underordnat när man får uppleva en så härligt fin och städad miljö. Istället har jag fått spara in på snusandet och det blev ganska mycket. Ni som följt mina tidigare inlägg vet att jag köpt ett mindre gott snus. Det gör att jag inte snusar lika ofta vilket är en helt oväntad utveckling. Jag räknar lågt men bedömer att jag minst sparat in 5 snusar idag och då blir det 5 kronor till kontot.

Ser mycket fram mot morgondagens långtur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: