En riktigt bra spardag

Denna helg valde jag att logga ut en del. Dels för att jag inte hade tid men också för att det är något jag försöker få till som en rutin lite då och då. De sociala medierna och bloggande i största allmänhet blir lätt vanebildande. 

Idag, och i helgen också för den delen var riktigt bra ur sparsynpukt. Över 200 kronor insamlat i helgen. Dessutom gjorde jag idag ett riktigt fynd. Jag har ju beskrivit tidigare att jag nog aldrig kommer sluta snusa men tänker i alla fall att man ska dra ner på kostnaden så mycket det bara går. Idag letade jag upp Stockholms kanske billigaste tobaksaffär på Flemminggatan och köpte ett riktigt lågbudget snus. Smakar inte särskilt bra men det struntar jag fullständigt i.

Normalt har jag tidigare betalt 419 kr för 10 dosor och nu var prislappen 200! Så himla nice att spara in 219 kronor på ett bräde. Dessutom har det samlats lite burk också så ytterligare 17 kronor in på kontot blev det.

Tänkte passa på att tacka alla positiva människor som diskuterar och ger tummen upp på Instagram. Tycker det är så himla roligt att se hur mycket bra som görs där ute ur ett miljöhänseende. Det är så många bra människor som städar natur, ploggar och gör annat bra för miljön. Några av mina favoritkonton: @minimalistinnan @ploggaister @plogga @ett_enklare_liv @plasticinmytown @ostersundsmiljohjaltar @sparad_krona @planbokssmart och många fler.

Tillsammans för miljön, keep up the good work

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: