Dags för en nattlig operation

Det här med pantburkar och riktigt ”småsparande” har verkligen engagerat många personer i min omgivning. Jag planerar en nattlig operation i syfte att göra en riktig ”plogg och pant” i något spännande område. Här handlar det om att optimerar samlandet av både burkar och skräp.

Jag kommer heller inte ge mig ut ensam. En god vän kommer vara med i planläggning och genomförande av detta upptåg. Exakt hur vi skall gå till väga och vilken taktik vi kommer att använda återkommer vi med. Ska bli intressant att se vad en natt i Stockholm faktiskt kan inbringa i plogg och pant-hänseende.

Vidare kan jag konstatera att jag i en av mina investeringar verkar ha prickat århundrandets sämsta utveckling. Gamling Corps har sedan jag köpte dem fallit med hela 36% haha. Tur att de andra investeringarna levererat bra så att jag fortfarande ligger på plus. Tänker inte sälja nu utan hoppas på en uppstuds i slutet av veckan som jag skrev i något tidigare inlägg.

Nu har jag börjat hitta ett och annat ”smultronställe” i mitt närområde. Ställen som alltid behöver lite ”småstädning” och som alltid betalar mig någon tia i pantburkar. Jag vittjade två av dessa idag och fick ihop 12 kr totalt. Sparade in en snus också så det blir 13,50 till Avanza.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: