Vanebildande

Snart dags att göra avslut på denna månad. Detta har varit en otroligt rolig start på ett projekt som jag egentligen inte riktigt vet var det skall ta vägen.

Roligast av allt har varit all interaktion som jag haft med alla intressanta människor i huvudsak på Instagram. Man blir så himla inspirerad och känner att det finns så himla många bra människor där ute att hoppet om planeten faktiskt inte behöver vara ute.

Personligen har jag blivit ännu mer övertygad om vikten av att verkligen anstränga sig för hållbarhet och minska sitt avtryck. Blir ännu mer övertygad om hur klokt det var att ta ett ”köpfritt” år. Kanske blir det flera…

Dessutom har jag börjat reflektera en hel del över maten här hemma. Tillsammans med min fru har vi pratat mycket om vikten av att inte behöva slänga någon mat. Idag hade hon rostat ett ”gammalt” bröd och använt en gammal ostkant till dessa varma mackor. Rester som vi tidigare hade gjort oss av med för att brödet varit för torrt och att vi köpt en ny ost. Nu kom allt till användning. Inget mer matsvinn helt enkelt! Självklart för många av er läsare men nu är det det för mig också.

Avslutningsvis vill jag också slå ett slag för kvällspromenader. Har sprungit så mycket nu att det var dags att dra ner lite på tempot. Knallade ett varv runt kvarteret när jag ändå skulle ta ett längre jobb-samtal på telefonen. Under promenaden ”dök” jag in i diverse buskar på större parkeringsplatser. Totalt samlade jag 27 kr pant. Det var eländigt att åla in i vegetationen och mina kollegor i andra änden på luren undrade nog vad jag höll på med. Dessutom undvek jag 2 snusar idag. 3 kr till i insparade pengar. Totalt 30 kr till Avanza nu i kväll.

Detta projekt är så himla kul. Alla kan spara ihop en krona här och en krona där. Jag ska bevisa att det till slut blir rejält med pengar av detta. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: