Fyra kronor är bättre än inga kronor

Idag hände inte mycket på sparfronten. Stod parkerad och väntade på en person under kvällen och tog en lite lov på parkeringsplatsen. 4 burkar infångade på 1 min och 30 sek. Totalt blev det alltså 4 kr till samlingen. Många bäckar små och 4 kronor är ju bättre än inga kronor.

Har också skickat iväg ringen jag skrev om igår. Ska få någon slags värdering under morgondagen och då kan det bli en rejäl boost på kontot. Då blir det finshopping på Avanza. Ser fram mot det 🙂 Aktien Gamling Corps fortsätter falla så det kanske blir några kronor i den alternativt någon annan. Återkommer i frågan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: