Dagens spar samt en kommande försäljning

En kort summering av dagens skörd. Skulle äta lunch ute idag. Jag gör det alldeles för ofta. Hade lite bråttom och när jag kom till lunchstället var det riktigt lång kö. Tog beslutet att passa på att fasta lite istället och gick tillbaka till kontoret och drack kaffe 🙂 Eftersom jag var så långt gången i min process att handla mat ute anser jag att 80 kr kan läggas till besparingarna.

Tog en riktig långtur på kvällen också. Sprang en del efter en större väg. Helt sanslöst mycket skräp längst vägen. Det verkar som att många helt sonika kastar ut sitt skräp genom bilrutan. Ett jäkla medeltidsbeteende om du frågar mig. Jag plockade både skräp och pant och blev riktigt svettig. Sprang ungefär 1,5-2 mil i hyfsat tempo. 36 kronor rikare när jag kom hem.

Avslutningsvis har jag också börjat se över saker som jag ska göra mig av med. Först ut blir en gammal guldring som jag länge tänkt sälja. Beställde hem Guldbrev och kastar ringen på lådan i morgon. Borde kunna inbringa mellan 2-3000 kr enligt mina beräkningar. Mycket bra tillskott till kassan. Nästa steg blir att sälja gamla mynt som jag ärvt för länge sedan. Ska börja googla lite på hur man bär sig åt. Återkommer med lite info om det i ett senare inlägg.

Just det, jag köpte in mig på lite fler aktier idag också. Har tidigare köpt en del aktier i ett bolag som heter Gamling Corps. En ganska rolig aktie som åker lite berg och dalbana. Just nu ligger den riktigt lågt (cirka 35 öre/ aktie). Köpte hela 300 stycken 🙂 Bra courtage, endast 1 kr på Avanza. Vet att det låter löjligt men denna kommer jag ”swinga” lite eftersom jag följer börsen ganska noga. Försöka tjäna en tia här och en tia där för att snabbt öka sparkapitalet. Återkommer med mina aktiestrategier i inlägg här framöver också.

Trevlig kväll i värmen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: