Ett oväntat fynd

Idag tog jag en riktig långlöpning på dryga två timmar. Hade min vana trogen med mig två kassar för att samla ihop lite gott och blandat längst löprundan.

Jag har för vana att plocka upp alla burkar jag hittar oavsett om det är pant eller inte. Idag hittade jag flera stycken som jag la i en egen kassa för att dumpa på en återvinningsstation.

Väl framme öste jag ner ett tiotal burkar i containern. Jag kikade in i hålet innan jag skickade i burkarna och upptäckte att någon slängt vanliga pantburkar. Det var bara att plocka ur dem och fylla två kassar med fina cash. Passade på att städa lite runt returstationen som för övrigt såg ut som ett bombnedslag också. Känns typ bra att gå där och plocka lite.

Hade till slut så mycket burkar att det hela började kännas som ett skämt. Jag fick springa hem med grejorna i omgångar vilket bidrog till att jag fick en ännu längre löprunda, vilket jag är tacksam för. Nytta med nöje och dagens insamling blev riktigt fin. Totalt 68 friska kosing. I morgon blir det börs-shopping.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: